Kui on plaan kooke rullidena soojendada, siis võiks enne külma panekut pooleks lõigata (lihtsam täita ja pannil toimetada) ja tükid rulli keerata, siis on neid ka külmalt võimalik kuidagi töödelda.
Täidiseks võib panna mida iganes - Nutellat, kohupiima, moosi, (külmutatud) marju või mistahes kombinatsiooni neist. Soovi korral ka kaneeli või kardemoni. Mul läks seekord kardemon pannil rullide peale.
Siin vist sai natuke kohupiima + aiast viimaseid vaarikaid ja pampleid, mis muidu söömiseks nüüd sügisel juba veidi kõvad ja hapud. Kooke oli 2 + väike kaapekakk, neist sai 5 rulli.
Meie oleme magusa munasegu fännid ja teen selle koguse 2 munaga. Soojendamiseks piisab tegelikult 1 ka. 2 muna, suurem sorts piima, maitse järgi suhkrut ja veidi soola lahti kloppida. Rullid munasegusse kasta. Poolikud koogitükid on ka selleks head, et lühikese rulli mõlemast otsast saab munasegu ka rulli sisse suunata.
Väike pann, veidi õli ja kena tükk võid keskmisel kuumusel tuliseks, rullid sisse, ülejäänud munasegu peale. Pannile kaas peale.
Siin all on 4 minuti pärast, kui alt hakkab juba hüübima. Rulle võib nüüd eraldada, nii jaguneb munasegu veel pannile ja küpseb kiiremini. Seekord jagasingi tükkideks ja keerasin kõik ükshaaval. Kaas peale. Kokku kulus 8 minutit. Kui on aega ja tahtmist, võib lasta kõigel kokku küpseda, pöörata suure taldriku või pannikaane abil ümber ja teiselt poolt küpsema libistada. Selleks peaks küpsetama veidi madalamal temperatuuril, et korralikult läbi küpseks ja kõrbema ei läheks. Sellise ühes tüki suure "koogina" näeb see tegelikult väga muljetavaldav välja. Suts vahukoort ja marju kõrvale ja täielik piduroog. Pilti sellest kahjuks ei ole.


Kommentaarid
Postita kommentaar