Väikeseid portsjonvorme mahub mul õhugrilli 4tk.
Täidis:
Määrisin vormid, sisse õunatükid ja pohlad, peale natuke suhkrut. Võib panna muid marju-puuvilju. Eelküpsetusaega peaks siis kohendama vastavalt nende pehmusele.
Eelkuumutamata õhugrillis 190 kraadi ja 6 minutit.Kate:
Naminami klassikaline kogus on kahekordne, mul läks pool ehk nii palju:
50g suhkrut (või vähem, oleneb täidise hapususest)
50g võid
50g jahu
25g kaerahelbeid
näputäis soola
veidi kaneeli või kardemoni puru sisse või peale puistamiseks
Kõik kokku segada ja tükiliseks puruks näppida.
Katte vormidesse panemiseks võiks sahtli õhugrillist välja tõsta, et osa puru grilli põhjale ei pudeneks, see hakkab kärssama. Sahtel välja ja ahi kokku lükata, et kuumust hoida.
Tagasi grilli ja veel 190 kraadi ca 10 minutit. Tasub piiluda ja vajadusel aega lisada, kui pruunimat soovid.Jäätisega!



Kommentaarid
Postita kommentaar