Kuidagi oli külmkappi seisma jäänud karp keedetud nuudleid. Ei olnud seekord isu nuudleid kuhugi lisandina kasutada ja mõtlesin, et teoreetiliselt võiks need toimida samamoodi nagu järelejäänud riisipuder, millest teen neid pannkooke.
Pohlamoosiga väga hea.
Ja põhimõtteliselt samamoodi saigi.
ca 200g keedetud nuudleid
1 muna (kui kohevamaid kooke soovid, eralda kollane ja valge)
ca 1dl piima (või hapupiima, vett, piimapaki loputus vms)
väikeste paksude pannkookide jahu
0,5 tl küpsetuspulbrit (soovi korral)
peotäis riivjuustu
veidi soola, suhkrut
Kõik paksuks pannkoogitainaks kokku segada, rohkem kommentaare on riisipudru pannkookide retsepti juures. Seekord küpsetuspulbrit ei lisanud, vahustasin ainult munavalge ja segasin hulka viimasena.
Osad nuudlid jäävad tainast välja turritama ja muutuvad praadides mõnusalt krõbedaks. Kindlasti teeme teinekordki!Pohlamoosiga väga hea.
Kommentaarid
Postita kommentaar