
Osa juustust asendan Parmesaniga (selle asemel Forte on hea). Raputan seda veidi ka peale. Pruunistamine on selline õhkõrn piir mõnusa pruuni krõbeduse ja liigse kõrbemise vahel, nii et lõpus tuleb hoolikalt jälgida.
Siin lasin ühte 3 min kauem kui teist. Mulle meeldib väga pruun, teistele vähem.2 dl maisijahu
5 dl nisujahu
2 sl suhkrut
1 tl soola
2 tl küpsetuspulbrit
2 dl riivjuustu (osa tavalist, nt Eesti juust, osa laagerdatud kõvajuustu, nt Forte)
2 tl tšillipastat, asendan 9 raputust Tabascot
1 M muna, lahti klopitud
2 sl õli
2,5 dl piima
Soovi korral pealepuistamiseks veel väike peotäis parmesani/fortet.
Pane ahi sooja 200 kraadile pöördõhuga.
Sega kuivained, lisa juust ja märjad ained, sega ühtlaseks.
Jaga kaheks,
suru kahele küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile õhukese kihina. Tainas on tihke ja nätske, aga märgade kätega vajutades õnnestub küll ja paksus ei pea väga ühtlane olema. Ebaühtlased sakilised servad on kindlasti boonus - mõnusat krõbedat serva on nii rohkem. Puista peale kõvajuustu, kui kasutad.Küpseta kuldseks, pruunistunud servadega. Vahepeal peaks kontrollima ja vajadusel plaadi ahjus teistpidi pöörama, kui ahi näiteks ühelt küljelt rohkem küpsetab.








Kommentaarid
Postita kommentaar