Mis siin ikka vabandada, vahel lihtsalt on kiire ja võtad poest juba valmis marineeritud lihatoote. See Tallegg'i "firecracker" tundus intrigeeriv. 800g pakk, sellest tiibu, ma arvan, ca 700g. Tavaliselt teen krõbedaid kanatiibu 500g korraga, nii et see 700g oli enam-vähem viimane piir, mida meie õhugrill mahutab.
Lasin algul 180 kraadiga 15 minutit, siis tõmbasin sahtli välja, keerasin tükkidel külge ja lasin veel 5 minutit. Seejuures läks osa kuumust kaotsi, nii et ilma keeramata võiks küpsetada max 18, ma arvan, peaks vahepeal kiirelt piiluma. Siin alumisel fotol on osa juba ära näpatud, ei jõudnud tervest valminud restitäiest kiiresti fotot teha.
Osad tükid tuli veidi püstiselt paigutada, et igalt poolt õhk läbi saaks liikuda.
See info, mis paki peal küpsetamisaja kohta käib, on küll selgelt täielik jama! Siin näitab, et tavalises ahjus 180 kraadi 20 minutit ja õhugrillis 180 kraadi 25 minutit. Džiisas. Selle ajaga saate täielikult söestunud kraami. Võib-olla on neil need sümbolid paki peal vahetusse läinud. Õhugrillis küpseb kõik tavaahjuga võrreldes veidi madalamal temperatuuril ja kiiremini.
See info, mis paki peal küpsetamisaja kohta käib, on küll selgelt täielik jama! Siin näitab, et tavalises ahjus 180 kraadi 20 minutit ja õhugrillis 180 kraadi 25 minutit. Džiisas. Selle ajaga saate täielikult söestunud kraami. Võib-olla on neil need sümbolid paki peal vahetusse läinud. Õhugrillis küpseb kõik tavaahjuga võrreldes veidi madalamal temperatuuril ja kiiremini.
Lasin algul 180 kraadiga 15 minutit, siis tõmbasin sahtli välja, keerasin tükkidel külge ja lasin veel 5 minutit. Seejuures läks osa kuumust kaotsi, nii et ilma keeramata võiks küpsetada max 18, ma arvan, peaks vahepeal kiirelt piiluma. Siin alumisel fotol on osa juba ära näpatud, ei jõudnud tervest valminud restitäiest kiiresti fotot teha.
Võib teinekordki teha, mõnus vürtsikas kiire amps.
Kommentaarid
Postita kommentaar