- kõva külg õhukeselt maha lõigata
- lisada mahalõigatud osale kausis natuke vett, purustada kahvliga ühtlaseks ja segada hakklihasegu hulka
Erilist retsepti ei olegi. Hakklihasegu peaks olema umbes nagu kotletitainas. Lisan sellesse ka uhkelt rohelist sibulat. Mätsin segu saiaviiludele. Kuna liha tõmbab praadides kokku, siis alguses peaks see olema kindlasti servadeni, muidu on pärast saia keskel väike lihapäts.
Praen väheses õlis kõigepealt lihaga pool pruuniks (kuumus 11/14), selleks kulub tõenäoliselt kuni 5 minutit, oleneb lihasegu temperatuurist. Ja siis saiapool, aga see pruunistub väga kiiresti, max 2 minutit, tõsta kontrolliks servast ja piilu saiaviilu allkülge, et kõrbema ei hakkaks.
Saab süüa nii noa ja kahvliga kui näpu vahelt. Juurde midagi värsket ja ongi selleks korraks toit olemas. Külmalt ka hea, piknikule ideaalne kaasa haarata.
Kommentaarid
Postita kommentaar